Wolfteam Sistem Gereksinimleri – 2021

Wolfteam sistem gereksinimleri 2020 yılı itibarıyla değişti mi?

Softnyx tarafından geliştirilen ve Türkiye’de JoyGame tarafından yayınlanan Wolfteam, özellikle ülkemizde en çok oynanan oyunların başında geliyordu. Oyun yayınlandıktan sonra en çok merak edilen soruların başında ise Wolfteam sistem gereksinimleri gelmekteydi.

Oynaması ücretsiz MMOFPS oyunu Wolfteam, oyuncuları ilk olarak farklı yapısı ile etkilemeyi başarmıştı. İnsan görünümündeki karakterlerin yanı sıra oyunda kurt adamlar da bulunuyordu.

Oyuncular belirli kriterleri yerine getirdiklerinde kurt adama dönüşebiliyorlar ve haritada böyle dolaşabiliyordu. Bu oynanış mekaniği, oyunu ansızın popüler hale getirmiş ve önemli oyuncu sayılarına ulaştırmasını bilmişti.

Ülkemizde yayınlanmasının ardından en çok oynanan oyunlar arasına adını yazdıran Wolfteam, çıktığı günden bu yana sevilmeye devam ediliyordu. Hala on milyonlarca oyuncu tarafından tercih edilen Wolfteam, yakın zaman önce e-Spor faaliyetlerine de başlamıştı.


İlginizi çekebilir: Bannerlord hileleri


Wolfteam Sistem Gereksinimleri

Hemen aşağıda Wolfteam oynamak için sahip olmanız gereken bilgisayarın özellikleri yer alıyor. İlk sırada en düşük sistem özellikleri sıralanırken, onun altında ise oyundan en iyi görüntüleri alabilmeniz için gereken bilgisayar gösterilmiş durumda.

Wolfteam sistem gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri

Önerilen Sistem Gereksinimleri


Wolfteam İndir


Wolfteam Haritaları

Wolfteam’de Hangi Oyun Modları Var?

WolfTeam’de toplam 6 ana oyun modu vardır. Bunlar: Deathmatch, Ice Hold, Destruction, Conquest, EX-Conquest, Wolfhunt ve Wolf Conquest. Klasik’te bu modlarla oynama seçeneği de vardır, bu da bıçakların kurtların yerini alacağı anlamına gelir.

Yıkım ayrıca kurtlar (mavi) ve insanlar (kırmızı) olan Yıkım s2 moduna da sahiptir. Tabancaların, bıçakların veya el bombalarının birincil silahın yerini aldığı Deatchmatch Classic’i değiştiren alt modlar da dahil edilmiştir.

Exit mobile version